Ochrana os. údajov - GDPR

Ochrana dát - GDPR

\\r\\n

\\\\r\\\\n

\\r\\n

Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné, subjekt má právo k ich prístupu a právo na ich opravu vrátane ďalších zákonných práv k týmto údajom. Predávajúci sa zaväzuje k ochrane uvedených osobných údajov poskytnutých kupujúcim. Uvedené údaje budú slúžiť len pre potrebu predajcu a bude s nimi nakladané v súlade so zákonom č 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.
\\r\\n\\\\r\\\\n 
\\r\\n\\\\r\\\\nPre prácu s osobnými dátami spĺňame zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, ktorý zásadne ovplyvnil práva a povinnosti tých, ktorým osobné údaje patria, aj tých, ktorí s nimi pracujú. K tomu, aby sme vašu objednávku doručili priamo vám, prípadne s vami mohli komunikovať, potrebujeme poznať niektoré údaje (meno, adresa, telefón, e-mail). Pokiaľ ste firma a požadujete na zakúpený tovar faktúru, potom by sme mali poznať ešte doplňujúce údaje (názov firmy, IČO, DIČ, číslo účtu). Tým, že nám prostredníctvom e-shopu poskytnete akékoľvek osobné údaje, vyjadrujete pochopenie a jednoznačný súhlas so zhromažďovaním, používaním a prenosom takýchto osobných údajov.
\\r\\n\\\\r\\\\n 
\\r\\n\\\\r\\\\nTieto údaje ukladáme do databázy, takže pri ďalšom nákupe už nemusíte vypĺňať celý registračný formulár znovu - stačí, keď zadáte vaše prístupové meno a heslo. Tieto dáta považujeme za prísne dôverné a neposkytujeme ich žiadnej tretej strane. Výnimkou je iba kuriérska služba (Slovenská pošta, alebo kuriérska služba), ktorá s každou zásielkou dostáva z dôvodu doručenia zásielky vašu adresu. Vaše dáta budú kedykoľvek na vašu žiadosť opravené alebo vyradené z databázy.
\\r\\n\\\\r\\\\n 
\\r\\n\\\\r\\\\nAj keď spoločnosť Kovian s.r.o. nemôže zaručiť, že nikdy nedôjde k neoprávnenému prístupu, môžete sa spoľahnúť, že venuje veľkú starostlivosť zachovaniu bezpečnosti vašich osobných údajov a predchádzaniu neoprávnenému prístupu k nim.

\\r\\n

\\\\r\\\\n

\\r\\n

 

\\r\\n

\\\\r\\\\n

\\r\\n