ISDOC - naimportujte si naše faktúry

ISDOC - naimportujte si naše faktúry

Pre našich firemných zákazníkov sme spustili možnosť stiahnuť si faktúru už aj vo formáte ISDOC.

Čo je to formát ISDOC?

"ISDOC (Information System Document) je formát elektronickej fakturácie v ČR, ktorý definovala" Pracovná skupina pre Elektronické štandardy výmeny dát "združenia SPIS. Dňa 16. októbra 2008 bola podpísaná "Deklarácia o spoločnom postupe v oblasti riešenia elektronickej fakturácie v ČR". Táto deklarácia vyjadruje záväzok jednotlivých výrobcov ekonomických a ERP systémov (deklaráciu podpísalo celkom 14 významných firiem na trhu) vybudovať spoločný formát el.fakturace a do jedného roka od jeho vyhlásenia ho implementovať do svojich komerčných riešení. Ďalšími signatármi boli zástupcovia štátu, menovite český minister financií Miroslav Kalousek a námestník českého ministra vnútra Zdeněk Zajíček.

Ako ho môžete využiť?

Formát ISDOC Vám umožňuje nami vystavené faktúry importovať priamo do Vášho účtovného / skladového programu bez nutnosti prepisovania údajov ručne.

Overte si u Vášho dodávateľa programu aké možnosti máte priamo u Vás.

Kde nájdem tento súbor?

Súbory sú generované firemným zákazníkom našej spoločnosti (B2B). Stačí sa prihlásiť do Vášho účtu a prejsť na záložku Faktúry. Pri jednotlivých faktúrach máte možnosť si ju vytlačiť do PDF, alebo po novom aj stiahnuť vo formáte ISDOC.

Pre viac informácii o formáte ISDOC kliknite na logo nižšie, alebo SEM.