ISDOC.PDF - Nová verzia elektronických faktúr

ISDOC.PDF - Nová verzia elektronických faktúr

Vážení zákazníci,

S radosťou vám oznamujeme, že sme vykonali zlepšenie vo svojom systéme správy faktúr, ktoré bude mať priamu výhodu pre vás, našich vážených zákazníkov.

Odteraz prechádzame na nový štandardizovaný formát pre elektronické faktúry - ISDOC.PDF. Tento krok nám umožní ešte efektívnejšie a spoľahlivejšie spracovávať vaše faktúry a poskytovať vám lepšiu službu.

Ako funguje ISDOC.PDF?

Za všetkým hľadajte nenápadnú, ale o to dôležitejšiu skratku ISDOC.PDF. Zjednodušene povedané: ide o formát súboru, ktorý síce na prvý pohľad vyzerá ako obyčajné pédéefko, ale na rozdiel od neho má jednu príjemnú vlastnosť navyše - je do neho ako príloha vložená dátová vrstva ISDOC. Tá je univerzálna a čitateľná aj pre roboty (nielen tie fakturačné) a práve vďaka nej dokážu súbor „prečítať“ takmer všetky účtovné a ekonomické systémy.

Čo toto zlepšenie znamená pre vás?

1. Jednoduchšie a rýchlejšie spracovanie faktúr: Nový formát ISDOC.PDF umožní automatizáciu mnohých procesov, čo povedie k rýchlejšiemu vybaveniu vašich faktúr a znižovaniu času čakania.

2. Menej chýb a presnejšie účtovanie: Štruktúrované dáta v ISDOC formáte minimalizujú riziko chýb a zlepšujú presnosť účtovania, čo zabezpečuje väčšiu dôveru vo vaše faktúry.

3. Lepšia sledovateľnosť a transparentnosť: Nový formát umožňuje jasnejšiu identifikáciu a sledovanie vašich faktúr, čo vám dáva väčšiu kontrolu nad vašimi transakciami.

Tento krok je súčasťou našej neustálej snahy zlepšovať naše služby a poskytovať vám najlepšiu možnú skúsenosť pri spolupráci s nami.

Ďakujeme vám za vašu dôveru a podporu. Ak máte akékoľvek otázky alebo požiadavky týkajúce sa tohto nového zlepšenia, neváhajte nás kontaktovať.

S pozdravom,
KOVIAN, s.r.o.